Agenda en nieuws

Agenda 2022

In 2019 zijn wij gestart met onze try-out en een paar kleinere optredens. Helaas gooide de Corona pandemie en de gevolgen daarvan onze plannen voor 2020 en 2021 volledig door de war.

Tijdens de corona periode zijn we wel vol enthousiasme doorgegaan (vooral on-line) met repeteren en het uitbreiden van ons repertoire.

Natuurlijk hebben we, nu dat weer kan, super veel zin weer op te treden! 

We houden je hier op de hoogte over waar en wanneer we spelen.

Hou s.v.p. ook onze facebookpagina in de gaten.
Wat ons betreft: graag tot ziens!


Zondag 12 Juni 2022

Op zondag 12 juni treden we van 15 tot 17 uur op in de Kapel in Hoog Soeren. Dit wordt een luisterconcert in intieme setting bestaande uit twee delen, te weten: onze tribute aan Greg Trooper én het brengen van americana werk van artiesten als Eagles, John Hiatt, CCR en Johny en Rosanne Cash.   Zie voor meer informatie het event op onze FB pagina. Graag tot dan !!


Koningsdag 27 april 2022: Worpplantsoen, Deventer

Zaterdag 16 april 2022: Eet&café Onder de Pannen,  Doorn

Corona-break...

Vrijdag 27 sept. 2019: Salon 1813 Apeldoorn
Zondag 26 mei 2019: muziektent Apeldoorn 

Zondag 25 maart 2019: Roseboom Lieren

We hebben genoten van ons debuutoptreden en willen een ieder die geholpen hier een succes van te maken bedanken, we noemen met name Koen Stefanie (voor de adviezen en ondersteuning, oa. bij de diapresentatie) en de mannen van Equistic (Brian, Rik, Jeroen) die het geluid fantastisch hebben geregeld! Natuurlijk alle bezoekers bedankt voor jullie aanwezigheid, enthousiasme en feedback!!