Agenda en nieuws

Agenda 2021

In 2019 zijn wij gestart met onze eerste try-out en een paar kleinere optredens. Helaas gooide de Corona pandemie en de gevolgen daarvan onze plannen voor 2020 volledig door de war.

Ondertussen zijn we vol enthousiasme doorgegaan (vooral on-line) met repeteren en het uitbreiden van ons repertoire.

Natuurlijk zijn we als nooit daarvoor gemotiveerd en zien we uit naar het moment dat we weer voor publiek mogen spelen! 

We houden je hier op de hoogte over waar en wanneer we spelen.

Hou s.v.p. ook onze facebookpagina in de gaten.
Wat ons betreft: graag tot ziens!


Vrijdag 27 september 2019

Op vrijdag 27 sept. spelen Mario en Rob in akoestische setting in Salon 1813, Deventerstraat 13, Apeldoorn (van 18.30 - ca 21 uur).


Zondag 26 mei 2019: muziektent Apeldoorn 

Op zondag 26 mei spelen wij, in semi akoestische samenstelling. een "the best of Greg" in de muziektent in het Oranjepark te Apeldoorn.
Aanvang 15 uur en toegang gratis !


25 maart 2019

We hebben genoten van ons debuutoptreden gisteren en willen een ieder die geholpen hier een succes van te maken bedanken, we noemen met name Koen Stefanie (voor de adviezen en ondersteuning, oa. bij de diapresentatie) en de mannen van Equistic (Brian, Rik, Jeroen) die het geluid fantastisch hebben geregeld! Natuurlijk alle bezoekers bedankt voor jullie aanwezigheid, enthousiasme en feedback!!

Zondag 24 maart: Roseboom, Lieren

Ons debuut is op 24 maart. We houden dan vanaf 15 uur een try-out optreden in Restaurant de Roseboom, Kanaal Zuid 344 te Lieren.

De toegang is gratis! Wel wordt aanbevolen even door te geven wanneer je komt. Dit kan via 055-5060646 of info@deroseboom.nl